Netflix hakt moeilijke knoop door: Geen 2e seizoen van deze mysterieuze serie

De serie ‘The Midnight Club’ is een Netflix Original horrorserie.  De serie leende zich om nog een vervolg te krijgen, maar het is echter bevestigd dat Netflix ervoor heeft gekozen de show niet te verlengen voor een tweede seizoen.

Mike Flanagan, de maker van de show, had al laten weten meerdere seizoenen te willen maken van ‘The Midnight Club’. Maar volgens Netflix zou de serie ondermaats gepresteerd hebben, waardoor ze de knoop hebben doorgehakt om de serie te stoppen na één seizoen.

Het verhaal van de serie draait rond een groep van terminaal zieke jong volwassenen die steun vinden bij elkaar In een hospice. Elke nacht om middernacht komen ze samen om elkaar verhalen te vertellen. 

Ze sluiten ook unaniem een pact: de volgende van hen die sterft zal de groep een teken van gene zijde geven. De serie is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1994 en andere werken van Christopher Pike.