Film verovert in twee weken tijd eerste plaats in Netflix top 10: “Beste film van het jaar”

Twee weken geleden ging ‘Slumberland’ van start op Netflix. Deze fantasie- en avonturenfilm klimt nu van de tweede naar de eerste plaats in de wereldwijde Engelstalige film top 10. 

De film ‘Slumberland’ ontpopt zich snel tot een wonderbaarlijke film waarin alles mogelijk is. Een avontuurlijk weesmeisje gaat samen met een boomlange rover op reis door een droomland of Slumberland.

Kijkers zijn laaiend enthousiast. “Ik heb hem net gezien. Beste film van het jaar. Eerlijk gezegd, een geweldige film, geweldig verhaal, geweldig acteerwerk, personages, geweldige boodschap. Zeer verrast en onder de indruk”

Slumberland is een film voor zowel jong als oud, het hele gezin kan ervan genieten. “Ik heb ervan genoten! Het was best cool”, “Geweldige film ga hem dit weekend nog eens kijken”, “Fantastische familiefilm! Was de moeite waard.”