Experten lovend over Spaanse actieserie: “Een verslavende thriller”

Op Netflix kan je de Spaanse actieserie ‘La Noche Mas Larga’ ofwel ‘The Longest Night’ bekijken. Deze serie krijgt gigantisch goede kritieken van recensenten.

‘La Noche Mas Larga’ ging op 8 juli 2022 in première op Netflix en telt 6 afleveringen. Aan actie en spanning geen gebrek in deze Spaanse serie. Op Rotten Tomatoes krijgt ‘La Noche Mas Larga’ lovende commentaren van critici.

“Dit is een serie waar kijkers snel in opgaan. Veel actie en, zoals verwacht, zijn er scènes die de kijker doen schrikken en hem nog nieuwsgieriger maken.”

Het Spaanse ‘El Mundo’ omschrijft de serie als volgt: ‘Een verslavende thriller van 6 afleveringen’.

Het verhaal:
De langste nacht is die van 24 december: een groep gewapende mannen omsingelt de gevangenis van Monte Baruca en snijdt de communicatie met de buitenwereld af. Hun doel: Simón Lago (Luis Callejo), een gevaarlijke seriemoordenaar, gevangen nemen.

Als de bewakers hem uitleveren, is de aanval in enkele minuten voorbij. Maar Hugo (Alberto Ammann), de gevangenisdirecteur, weigert te gehoorzamen en bereidt zich voor om zich tegen de aanval te verzetten.