Spectaculaire avonturenfilm pas op Netflix en kijkers al volledig in de ban: “Een echte topper”

Een toch wel heel aparte film werd door Netflix op de kijkers losgelaten enkele dagen geleden. Wij waren dan ook heel benieuwd  hoe deze film onthaald zou worden door de kijkers.

We hebben het over de film ‘Troll’. Deze actie-fantasiefilm speelt zich af in Noorwegen. Diep in de berg van Dovre ontwaakt iets gigantisch na duizend jaar gevangen te hebben gezeten. Het wezen vernietigt alles op zijn pad en nadert snel de hoofdstad van Noorwegen.

Dat de hoofdrol weggelegd is voor een wezen als een troll, maakt de film op zich al apart. Iets wat we ook lezen in een reactie van een kijker. “Het was goed om naar te kijken. Het voelde alsof ik naar King Kong keek. Veel van dezelfde bewegingen. Ik geef het een 7 uit 10, mijn mening.”

De meeste kijkers zijn aangenaam verrast en iemand hoopt zelfs op een vervolg. “Zeer goede film, een echte topper”, “Gisteren gezien, goei filmke”, ”Weer een super film van netflix”, “Verrassend genoeg vond ik het leuk. Het is anders maar toch goed”, “Hoop op deel 2. Wat je ziet op het einde neigt er wel naar”.