Kaskraker met Tom Cruise én Morgan Freeman staat gewoon op Netflix: “Misschien beste van Tom Cruise”

Kijkers uit Nederland en België kunnen op Netflix de kaskraker ‘Oblivion’ bekijken. Het is een science-fiction film met topacteurs Tom Cruise en Morgan Freeman.

‘Oblivion’ is een film uit 2013, maar nog altijd heerlijk om te bekijken. In het jaar 2077 werkt Jack Harper (Tom Cruise) als beveiligingsreparateur op een aarde die leeg en verwoest is achtergelaten na een oorlog met aliens.

Jack heeft nog twee weken voordat zijn missie eindigt en hij zich aansluit bij zijn mede-overlevenden op een verre kolonie. Alles verandert echter voor Jack wanneer hij een mooie vreemdelinge (Olga Kurylenko) uit een neergestort ruimteschip heeft gered.

De komst van de vrouw brengt een reeks gebeurtenissen op gang die uitmonden in Jacks bijna eigenhandige strijd om de mensheid te redden.

Veel actie en topacteerwerk gegarandeerd. Eén kijker laat alvast weten fan te zijn van de acteerprestatie van Tom Cruise in deze film. “Een prachtige film, een geschenk voor liefhebbers van science-fiction en misschien wel het beste van Tom Cruise.”