Hier kijken we met enorm veel plezier naar uit op Netflix: Het wordt lachen, gieren, brullen

Er komt iets aan op Netflix om naar uit te kijken. We duiken weer even terug de tijd in met een sitcom.

Het vervolg op het populaire ‘That 70s Show’ komt eraan. ‘That 90s Show’ vinden we vanaf 19 januari op Netflix.

De serie neemt ons meer terug in de tijd naar 1995. We zijn in Wisconsin. Leia Forman (Callie Haverda), dochter van Eric (Topher Grace) en Donna (Laura Prepon) uit That 70’s Show brengt er een bezoek aan haar grootouders. Ze ontmoet de rebelse Gwenn en haar vrienden. Het begin van 10 dolle afleveringen.

‘That 90s Show’ is een ouderwetse sitcom zoals ze de dag van vandaag niet meer gemaakt worden. Het is met een lachband en al. De fans kijken er enorm naar uit. “Supergraaf”, klinkt het op de sociale media.

“Wordt echt een leuke serie. Zeer benieuwd wat het gaat geven!”