Eindelijk! Prins Harry en Meghan op Netflix: “The Crown 2.0”

Netflix heeft een teaser de wereld ingestuurd over de exclusieve documentaire van prins Harry en Meghan Markle. Op social media lokt dit onmiddellijk massaal veel reacties uit. 

Netflix komt met de eerste beelden van de langverwachte documentaire Harry & Meghan. Een aaneenschakeling van beelden van Harry en Meghan volgen elkaar in supersnel tempo op. 

De beelden van Harry en Meghan zien er heel naturel uit en creëren zo al een beeld van hoe de documentaire eruit zal zien. Het enige beeld van de andere royals is een beeld van een nors kijkende prins William en zijn vrouw Kate Middelton.

Massaal veel kijkers reageren dolenthousiast op dit bericht. “Prachtig stel. Benieuwd!”, “Ga zeker kijken! Ik vind ze zo leuk”, “Wat heeft dit mooie gezin een hoop ellende meegemaakt, goed dat ze dit doen, gaat vast heel veel bekeken worden!”, “Dit willen we zien. The real crown” of “Ooeeehhh, The Crown 2.0”

Hoewel sommigen het koppel geen warm hart toedragen, wint toch de nieuwsgierigheid. “Eigenlijk wil ik niet kijken omdat ik ze de kijkcijfers niet gun nadat Opera debacle, maar ben toch wel heeeeeel erg benieuwd.” Wanneer de documentaire zal uitgezonden worden maakt Netflix nog niet concreet.