Grappig, leuk en hartverwarmend, deze kerstserie moét je zien: “Echt een aanrader”

De kerst staat bijna voor de deur en dan is een kerstfilm gezellig om te zien. Maar met een kerstserie kan je gewoon nog een beetje langer genieten en telkens opnieuw in de kerstsfeer komen.

Een heel leuke, grappige en romantische kerstserie op Netflix is ‘Dash & Lily’.  Hij dateert van 2020 maar is nog steeds heel leuk om te zien. In 8 afleveringen word je helemaal opgeslorpt door het verhaal van twee tieners in New York.

Grotere tegenpolen bestaan er haast niet. Je hebt de cynische Dash en de optimistische maar introverte Lily. In een boekhandel ontdekt Dash, die Kerstmis haat, een rood boekje waarin enkele opdrachten staan die hij moet uitvoeren. 

Na de opdracht moet hij het tode boekje achterlaten en zelf een opdracht verzinnen. Hij en Lily, een grote kerstfan, gaan helemaal op in het spel hoewel ze elkaar nog nooit gezien hebben. Na verloop van tijd willen ze elkaar ontmoeten…

Kijkers sturen heel veel berichten naar elkaar met de boodschap: “heb je deze al gezien, is echt een aanrader”. Daarnaast is het vooral een leuke serie. “Deze is heel cute om te kijken”, “Heerlijke serie!”, “Heerlijke feel good serie…”