Nagelnieuwe Netflix-serie zo populair dat ze ‘The Crown’ onmiddellijk van 1e plaats stoot: “Superleuk”

Elke week brengt Netflix een nieuwe top 10 uit. In de nieuwe top 10 van series stoot ‘Wednesday’ het immens populaire ‘The Crown’ van de eerste plaats.

Het eerste seizoen van ‘Wednesday’ is onmiddellijk na de lancering een gigantische succes op Netflix. In zijn eerste week stoot deze serie door naar de 1e plaats in de top 10. De reacties van kijkers zijn overwegend positief.

  • “Ik vind het wel goed, maar smaken verschillen.”
  • “Op 2 dagen uitgekeken. Nu wachten op het tweede seizoen. Niet iedereen gaat dit goed vinden. Ik persoonlijk wel maar smaken verschillen natuurlijk.”
  • “Ik vond het goed maar ik denk een beetje naar tieners gericht. Soms stoorde het een beetje. Het verhaal was best ok.”
  • “Heb je de Addams family gegeken? Vond je dat goed? Is dezelfde soort humor. Ik vond dit wel leuk. Is inderdaad een kwestie van smaak.”

De serie is een bovennatuurlijk mysterie over Wednesday Addams’ jaren als student aan de Nevermore Academy. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gave onder de knie te krijgen.

Daarnaast probeert ze ook een monsterlijke moordpartij te verijdelen die de plaatselijke stad terroriseert, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat haar ouders 25 jaar geleden in de problemen bracht.