Iedereen wil deze kerstfilms zien: 4 hartverwarmende kerstfilms tegelijk in Netflix top 10

Netflix heeft een nieuwe top 10 uitgebracht van meest bekeken films in de week van 21 tot 27 november. Daarin prijken maar liefst 4 kerstfilms.

‘Christmas on Mistletoe Farm’ komt in zijn eerste week binnen op de 10e plaats. Een weduwnaar erft in deze film een boerderij, maar hij kan niet wennen aan het dorpsleven. Zijn kinderen bedenken echter een plan om daar te kunnen blijven.

‘Falling For Christmas’ staat het langst in de lijst, met name 4 weken, en prijkt op de 7e plaats. De ster uit deze film is Lindsay Lohan. Een verwende erfgename verliest haar geheugen tijdens een ski-ongeluk. Ze belandt zo tijdens de kerstdagen in de gezellige omgeving van een arme weduwnaar en zijn dochter.

‘Christmas with You’ staat op de 4e plaats in zijn tweede week in de film top 10. “Een popster zoekt inspiratie voor een kersthit. Ze vervult de wens van een jonge fan die haar wil ontmoeten. Daarmee vindt ze bovendien de ware liefde.

Dé kerstfilm die iedereen wil zien is ‘The Noel Diary’. Deze film stormt in zijn eerste week onmiddellijk naar de 1e plaats. Deze film staat immers in de top 10 in maar liefst 84 landen.

In deze romantische kerstfilm ontdekt een schrijver die afrekent met zijn verleden een onverwachte connectie met de vrouw die op zoek is naar haar biologische moeder.