Hartverwarmende kerstfilm spurt naar 1e plaats in Netflix top 10: “Raakt elke emotie die ik heb”

De kerstfilm ‘The Noel Diary’ is een immens succes op Netflix. De film is pas uit en stormt onmiddellijk naar de eerste plaats in de Netflix top 10.

‘The Noel Diary’ is een film die hoog op je lijstje mag staan, zowat iedereen die keek is enthousiast. “Ik heb net ‘The Noel Diary’ gezien en het is een uitstekende film die elke emotie die ik heb geraakt heeft!”, laat iemand weten op sociale media. Anderen bestempelen de film als ’tranentrekker’ en ‘hartverwarmend’.

Het verhaal:
Bestsellerauteur Jake Turner (Justin Hartley) keert met Kerstmis naar huis terug om de nalatenschap van zijn moeder te regelen. Hij ontdekt een dagboek dat geheimen kan bevatten over zijn eigen verleden en dat van Rachel (Barrett Doss) – een intrigerende jonge vrouw met een eigen missie.

Samen beginnen ze aan een reis om hun verleden onder ogen te zien en een toekomst te ontdekken die totaal onverwacht is.