Actiethriller van formaat op Netflix: Huiveringwekkend scenario zet je op het puntje van je stoel

Maak kennis met de laatste verdedigingslinie van de wereld, 16 gestolen raketten, 16 steden als doelwit. Eén enkele soldaat die ze kan stoppen… 

Het verhaal van ‘Interceptor’ is huiveringwekkend. De stoere en door de realiteit geteisterde kapitein JJ Collins (Elsa Pataky) krijgt de leiding over een eenzame onderscheppingsbasis voor kernraketten midden in de Stille Oceaan.

Wanneer haar basis bedreigd wordt, komt Collins oog in oog te staan met de charismatische maar oneerlijke Alexander Kessel (Luke Bracey). Hij wil een ondenkbaar plan uitvoeren. Maar had niet op zoveel tegenstand gerekend.

Met slechts enkele minuten op de klok moet Collins haar jarenlange tactische training en militaire expertise gebruiken om Kessel en zijn geheime huurlingen ervan te weerhouden hun verschrikkelijke missie te voltooien. Spanning gegarandeerd tot de laatste minuut.