Topfilm met Brad Pitt staat gewoon op Netflix: “Adembenemend mooi, met een lach en een traan”

Op Netflix kan je momenteel de topfilm ‘The Curious Case of Benjamin Button’ met Brad Pitt bekijken. De film dateert van 2008, maar de reacties blijven unaniem lovend.

Het verhaal:
Terwijl de orkaan Katrina op New Orleans afstormt, ligt de bejaarde Daisy op haar sterfbed. Ze vraagt haar dochter om voor te lezen uit een oud dagboek. Het dagboek vertelt het bijzondere verhaal van Benjamin Button.

“Zalige film gezien: The Curious Case Of Benjamin Button. Echt een aanrader! Hij is echt adembenemend mooi, en met een lach en een traan. Duurt wel 2u46, maar verveelt geen moment”, laat iemand weten op Facebook.

“Heel mooie film, zo mooi dat ik hem elke keer terug zie als ze hem uitzenden en dan nog met Brat Pitt”, vult een ander aan en nog: “Bedankt voor de tip, ik heb vanavond gekeken. Wat een prachtige film”.