Scandinavische miniserie pakt kijkers in: “Schokkend, pakkend…kon het niet droog houden”

Soms komt er een pareltje op Netflix dat door andere kijkers extra in de verf wordt gezet. Zo ook de pakkende en intense miniserie ‘Quicksand’.

Deze zesdelige serie wordt door heel wat Netflix-fans aangeraden op Facebook. Wanneer er een tragedie plaatsvindt op een middelbare school in de rijkste buitenwijk van Stockholm volgt een rechtzaak. Daarin staat een studente terecht voor moord.

“Pff indrukwekkende serie, in 1 keer uitgekeken, schokkend, pakkend…kon het niet droog houden…”, schrijft iemand. “Ja was heftig. Mooie serie.” 

Meermaals komt het intense karakter van de serie ter sprake: “Is inderdaad super om naar deze intense serie te kijken. Zo mogen er nog veel volgen op Netflix”, “is een drama maar zit romantiek in … het is de moeite om eens te kijken. Is ook maar 1 seizoen”.