Exclusief bij Netflix: Gruwelijke rituele moorden van nabij bekeken

Het derde seizoen van ‘Crime Scene’ komt vandaag op Netflix. In deze documentaireserie van drie afleveringen wordt onderzocht hoe bepaalde locaties criminele activiteiten in de hand werken. 

Het nieuwe seizoen, ‘The Texas Killing Fields‘ onderzoekt een regio met een duister patroon van verdwenen en dood aangetroffen meisjes. Te midden van de moerassen en olieraffinaderijen langs de snelweg die Houston en de badplaats Galveston verbindt, ligt Calder Road.

Op dat stuk land werden in de jaren tachtig de lichamen van drie jonge vrouwen ontdekt en een vierde in 1991. Hun moorden blijven onopgelost, maar een rouwende vader weigert de jacht op de moordenaar van zijn dochter op te geven.

Zijn vastberaden streven naar gerechtigheid voor de slachtoffers is de drijvende kracht achter de serie, die vijf decennia van de verontrustende geschiedenis van het gebied onderzoekt en een patroon van griezelige verbanden en gemiste kansen rond de Calder Road cold cases aan het licht brengt.