Stephen King laat kijkers griezelen op Netflix: “Fantastisch en net griezelig genoeg”

‘Mr. Harrigan’s Phone’ is een film die gebaseerd is op een verhaal van Stephen King. De film, die je sinds oktober op Netflix kan kijken, verdeelt de kijkers.

De film gaat over een jongeman (Martell) die bevriend raakt met een oudere, teruggetrokken miljardair (Sutherland) en ontdekt dat hij vanuit het graf met hem kan communiceren via de iPhone die bij zijn overlijden bij hem begraven is.

Alle nodige ingrediënten voor dus om voldoende spanning te creëren en dat wordt door heel wat kijkers ook gesmaakt. “Een fantastische film en net griezelig genoeg”, reageert iemand op Facebook. “Ik heb enkele slechte reviews gelezen, maar je blijft geboeid door het verhaal en het is niet écht angstaanjagend”, vult een ander aan.

Toch zijn er ook heel wat kijkers die de film niet konden appreciëren. “Ik kan deze film in één woord samenvatten: saai”, klinkt het streng. “Ik vond het gewoon tijdverspilling”, lezen we verder nog.