Meeslepende Scandinavische serie met perfecte beoordeling van 100% staat op Netflix

Op Netflix staat sinds vorig jaar de razend spannende Scandinavische serie ‘Katla’. Op Rotten Tomatoes krijgt deze serie een score van 100%.

Het is bijna ongezien, maar ‘Katla’ krijgt van critici de perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Ook van de kijkers krijgt deze serie een zeer mooie score van 80%.

‘Katla’ speelt zich af In IJsland. Nadat de vulkaan Katla een jaar lang voortdurend is uitgebarsten, is Gríma nog steeds op zoek naar haar vermiste zus die verdween op de dag dat de uitbarsting begon.

Terwijl haar hoop om haar lichaam ooit te vinden vervaagt, krijgen de bewoners van de omgeving bezoek van onverwachte gasten. Onder de gletsjer zit misschien iets verborgen dat niemand ooit had kunnen voorzien.