Spectaculaire fantasiereeks op Netflix breekt records: Critici en kijkers dolenthousiast

Zowel kijkers als critici zijn razend enthousiast over het tweede seizoen van ‘Warrior Nun’ dat recent op Netflix verscheen.

Het eerste seizoen van ‘Warrior Nun’ werd positief onthaald en het tweede seizoen is helemaal een schot in de roos. Deze fantasiereeks krijgt een perfecte beoordeling van 100% van critici op Rotten Tomatoes.

Bovendien is ook de rating van het publiek ronduit indrukwekkend met 99% van het publiek, zeker als je weet dat deze rating er komt na zowat 6.000 beoordelingen van kijkers.

In het tweede seizoen van ‘Warrior Nun’ moeten Ava en de Zuster-Krijgers van de OCS een manier vinden om de engel, Adriel, te verslaan als hij probeert zijn aanhang uit te bouwen tot de dominante religie op de planeet.