De meest bekeken serie ter wereld NU op Netflix: “Beste dat ik in lange tijd heb gezien!”

Netflix bracht op 23 november de serie ‘Wednesday’ uit en dat werd een instant succes. ‘Wednesday’ is nu wereldwijd de meest bekeken serie op het streamingplatform.

Kijkers krijgen een bovennatuurlijk mysterie over Wednesday Addams’ jaren als student aan de Nevermore Academy voorgeschoteld. Wednesday probeert haar opkomende paranormale gave onder de knie te krijgen, een monsterlijke moordpartij te verijdelen die de plaatselijke stad terroriseert, en het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat haar ouders 25 jaar geleden in de problemen bracht.

De eerste reacties van fans die de serie hebben bekeken, zijn veelbelovend. “Ik heb dringend een tweede seizoen nodig. Het was zo goed!”

“Mijn favoriet! Dit is de beste serie die ik in lange tijd heb gezien!”, klinkt het op sociale media.

“Ze is geweldig, zo goed in het acteren van Wednesday. Alle personages erin zijn fantastisch, zeker aan te bevelen aan iedereen die het nog niet heeft gezien, enige teleurstelling is dat het slechts 8 afleveringen zijn”, reageert een andere kijker.