Heerlijk! 4 nieuwe kerstfilms op Netflix op 1 dag!

Een nieuwe week betekent ook een nieuwe lading films op Netflix. Deze week verschijnen enkele leuke kerstfilms om naar uit te kijken.

Op donderdag 1 december komen er verschillende kerstfilms tegelijkertijd uit op Netflix. We lijsten ze voor jou op, jij maakt je keuze!

A Christmas Miracle For Daisy

Whitney Alder is eigenaar van interieurontwerpbureau Marietta Designs, dat ze samen met haar vriendin Andi runt in het stadje Marietta, Montana. Whitney ontwerpt de praalwagen van de kerstman voor de jaarlijkse kerstparade van Marietta wanneer een potentiële klus op haar pad komt: de volledige herinrichting van een monumentaal huis op kerstavond.

A Kindhearted Christmas

Jamie speelt de geheime kerstman in haar stadje. Een journalist wil de geheime weldoener echter absoluut ontmaskeren.

Angel Falls Christmas

Ally Morgan is een spoedarts die aan haar werk verslaafd is. Ze worstelt met de balans tussen werk en privé met haar vriend Josh. Ze wil haar vriend bewijzen dat ze wel van kerst houdt en maakt met hulp een kerst bucketlist met leuke activiteiten die ze wil afwerken.

Christmas Time Is Here

Een makelaarster wordt verliefd op een klant die de herberg van haar vader wil overnemen. Maar ze wil de herberg eigenlijk niet verkopen omdat ze de herinneringen wil behouden. Romantiek en kerstsfeer.