Kijkers halen superlatieven boven over ontroerende serie: “Eén van de beste series ooit op Netflix!”

De serie ‘Maid’ kwam al in oktober vorig jaar uit op Netflix. Toch laten kijkers zich nu nog altijd razend enthousiast uit over deze dramareeks.

‘Maid’ volgt het verhaal van Alex, een alleenstaande moeder die aan de slag gaat als schoonmaakster om ternauwernood rond te komen terwijl ze ontsnapt aan een gewelddadige relatie.

Ze wil een beter leven voor haar dochter Maddy creëren. De uitzichtloze situatie van Alex wordt gezien door een emotionele maar humoristische bril van een wanhopige maar vastberaden vrouw.

Wie de serie heeft gezien, heeft de mond er van vol. Sommigen trekken er zelfs lessen uit voor hun eigen leven.

“Deze show hielp me realiseren dat ik in een gewelddadige relatie zat en hielp me eruit te stappen. Geweldige serie”, laat een kijker weten op social media.

Andere laten weten dat ze de serie meerdere keren hebben bekeken. “Ik heb deze serie nu 4 keer bekeken. Het is een kunstwerk en krijgt niet de waardering die het verdient” en “Het was zo hartverwarmend. Ik wil het nog een keer kijken”.

Eén kijker noemt deze tranentrekker één van de beste series ooit op het streamingplatform. “Deze serie brak mijn hart! Ik kon maar één aflevering per dag kijken zodat mijn traankanalen konden herstellen. Een van de beste dingen van Netflix ooit!”