Heerlijk bingewatchen: 3 langlopende series op Netflix die de moeite lonen

Op Netflix is er voor iedereen wel wat wils. Zo zijn er miniseries en series die seizoenenlang duren. Vooral voor wie houdt van bingewatchen zijn die langlopende series een zaligheid. Hieronder enkele series waar je urenlang zoet mee bent.

Lucifer

Deze reeks loopt over 6 seizoenen. De duivel Lucifer Morningstar is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur. De realiteit en de godenwereld verstrengelen zich al snel en heel wat ‘rare’ karakters doemen op.

Downtown Abbey

Deze serie volgt het wel en wee van de zeer gegoede Britse familie Crawley en hun bedienden. De reeks toont ook het snobisme en de intriges van destijds. En stilaan verdwijnt ook het Engelse klassensysteem, iets waaraan iedereen zich moet aanpassen, ook de familie Crawley.

The 100

Deze Scifi-serie telt maar liefst 7 seizoenen. Je moet wel telkens heel aandachtig blijven, want elke aflevering speelt zich af op een andere bijzonder plaats, wereld of ruimte. Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.