Nieuwe serie stormt Netflix top 10 binnen: “Zal ongetwijfeld leiden tot persoonlijke beledigingen”

Netflix publiceert wekelijks een nieuwe top 10. De afgelopen week kwam de gloednieuwe serie ‘Ancient Apocalypse’ voor het eerst binnen op de 8e plaats in de Netflix serie top 10.

‘Ancient Apocalypse’ bestaat uit 8 afleveringen die allemaal ongeveer een halfuur duren. In deze docuserie reist journalist Graham Hancock de wereld rond op zoek naar bewijs van mysterieuze, verloren beschavingen die teruggaan tot de laatste ijstijd.

Deze docuserie stelt onze kennis tot dusver in vraag en dat zorgt voor verdeelde reacties. Dat beseft ook Graham Hancock zelf. “Mijn Netflix docuserie Ancient Apocalypse staat op nummer 1 van IMDB’s top 50 van documentaires in de wereld”, schrijft hij zelf op social media.

“Dit is een aangename verrassing voor mij, maar het zal ongetwijfeld leiden tot meer gejammer, tandengeknars en ongegronde persoonlijke beledigingen van de archeologische gemeenschap.”