Naast ‘Manifest’ heeft Netflix ook deze twee razend populaire series gered

‘Manifest’ is een gigantisch succes op Netflix, maar werd aanvankelijk door NBC na 3 seizoenen gecanceld. Het is niet de enige serie die ‘gered’ werd door Netflix.

‘Manifest’ verovert de Netflix top 10 met verschillende seizoenen tegelijkertijd. Maar eerder besliste de streaminggigant ook om ‘Lucifer’ in leven te houden. Deze serie werd in 2016 uitgebracht, maar na 3 seizoenen besliste FOX om er een punt achter te zetten. Netflix pikte ‘Lucifer’ op en het werd een kijkercijferkanon. Uiteindelijk verschenen er 6 seizoenen en de fans zijn teleurgesteld dat het nu gedaan is.

Ook ‘You’ werd door Netflix gered. Het eerste seizoen werd in 2018 vertoond op Lifetime en hoewel een tweede seizoen was besteld, werd dit omwille van teleurstellende ratings geannuleerd. Netflix redde ‘You’ en ook dit werd een ware hit op het streamingplatform.

Het vierde seizoen van ‘You’ komt eraan op 9 februari 2023. Bekijk hieronder alvast de trailer.