Kijkers helemaal weg van deze Netflix Original serie: “Een verborgen pareltje”

Kijkers laten zich nog steeds bijzonder enthousiast uit over ‘After Life’, een serie waarvan het derde seizoen begin dit jaar op Netflix verscheen.

‘After Life’ is een Netflix Original serie die zich afspeelt in het kleine fictieve stadje Tambury. Daarin wordt Tony gevolgd, een schrijver voor de plaatselijke krant wiens leven overhoop wordt gehaald nadat zijn vrouw aan kanker is overleden.

Terwijl hij nog steeds worstelt met het immense verdriet om zijn vrouw, begint Tony te beseffen dat andere mensen een goed gevoel geven hem hoop geeft en een reden om te leven. Elk einde is immers een nieuw begin.

Hoewel de serie al een tijdje beschikbaar is, zijn kijkers nog altijd zeer lovend. “Wat mij betreft een verborgen pareltje. Mooie Britse serie met Ricky Gervais”, schrijft iemand op Facebook. “Eén van de betere series die ik zag de laatste jaren. Puur, beter kan ik het niet uitdrukken”, vult iemand aan.

“Van het beste dat Netflix te bieden heeft. Dérapages is ook zo’n pareltje”, reageert een ander. “Ik heb er heel weinig animo rond gezien, terwijl de serie al een paar jaar bestaat. Pas deze week na lang scrollen ontdekt”, laat nog een andere kijker weten.