Warme Belgisch-Nederlandse kerstfilms op Netflix: Gezellig om met het hele gezin te kijken

Nu ‘The Claus Family 3’ of ‘De Familie Claus 3’ aangekondigd staat als ‘coming soon’, is het misschien leuk om de eerste en tweede film te bekijken in aanloop van de derde film. 

De Familie Claus films zijn heel warme en gezellige films, met ongelooflijk Nederlands en Vlaams talent in de hoofdrol. Leuk om met het hele gezin te kijken dit weekend.

De Familie Claus

Nadat zijn vader vorig jaar overleed, wil Jules Claus niets meer te maken hebben met Kerstmis. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol, die hem naar de verste uithoeken van de wereld brengt. Hij ontdekt iets heel bijzonders: zijn grootvader is de echte Kerstman! De traditie zit al jaren en jaren in de familie, en nu zijn vader er niet meer is, heeft opa Claus deze taak weer op zich genomen. En dan breekt opa Claus zijn been. 

De Familie Claus 2

Jules Claus heeft Kerstmis weer omarmd en maakt zich samen met opa Noël op voor de drukste tijd van het jaar. Alles lijkt volgens plan te verlopen, totdat Jules een bijzondere brief ontvangt met een intrigerende vraag…