Verrassing van jewelste in het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’

Ondertussen is ‘Emily In Paris’ een Netflix-hitkanon geworden. Een enorm groot aandeel van de Netflix-kijkers is gevallen voor de ongedwongen en aparte sfeer van ‘Emily In Paris’. 

Onlangs heeft Netflix ingestemd met drie bijkomende seizoenen. Iedereen kan zich dus voorbereiden op het volgende seizoen dat dit jaar nog te zien zal zijn.

Vooral de liefjes van Emily lopen in de kijker. Zoals Gabriel (Lucas Bravo) de sexy chef kok. En in het tweede seizoen viel Emily voor haar medestudent Alfie, maar die moest omwille van zijn werk afscheid nemen van Parijs.

Maar in het derde seizoen zorgt diezelfde Alfie (Lucien Laviscountà voor een verrassing van jewelste door terug te keren naar Parijs. Maar heeft Emily nog plaats voor hem in haar leven? Maakt Gabriel toch nog een kans bij haar? Allemaal vragen waarop we binnenkort een antwoord krijgen.