Nieuw seizoen ‘Elite’ zorgt voor heftige reacties bij kijkers: “Trekt op niets meer”

Onlangs werd het zesde seizoen van ‘Elite’ gelanceerd op Netflix. De inhoud zag er veelbelovend uit.

Nu komen er veel heftige geluiden vanuit de kijkers die de reeks hebben gezien naar boven in commentaren op sociale media.

“De eerste vijf seizoenen vond ik super, in een keer uitgekeken. Ik vind het jammer dat het praktisch ieder seizoen andere acteurs zijn wel. Seizoen 6 schiet er niemand meer over van de voorbije seizoenen. En seizoen 6 vind ik pas de 3 laatste afleveringen echt boeiend.”

Sommigen reageren heel heftig: “Gestopt…het gaat over oversekste tieners”, “Gestopt! Trekt op niets meer!”.

“De eerste seizoenen vond ik beter dan de latere… op een gegeven ogenblik worden de verhaallijnen iets minder en de seksscènes des te meer.. Als je vooral into LGBTQ+ tienersex bent, dan is dit een aanrader want iedereen doet het met iedereen. Als je een iets minder ruimdenkende conservatieve persoon bent is deze serie niets voor u.”