Kijkers laaiend enthousiast over Spaanse serie: “Een échte topper!”

Heel wat kijkers zijn fan van Spaanse series. Netflix heeft dan ook een mooi aanbod aan Spaanse series. Eén die je zeker gezien moet hebben is ‘Vivir Sin Permiso’, zo blijkt ook uit de reacties van kijkers.

Het eerste seizoen van deze spannende misdaadserie dateert alweer van 2018 en bestaat uit 13 afleveringen die allemaal meer dan 70 minuten duren. In 2020 verscheen een tweede seizoen.

Het verhaal:
Wanneer een Galicische drugsbaron die zijn Alzheimer verbergt van plan is met pensioen te gaan, beraamt zijn tweede man een plan om het imperium van de erfgenaam te stelen.

Wie de serie gekeken heeft, is laaiend enthousiast. “Geweldige serie…trouwens Spaanse series zijn allemaal toppie”, laat iemand weten op Facebook. Een andere kijker hoopt dat er alsnog een derde seizoen komt: “Ik heb ze ook allemaal gezien en hoop op nieuwe seizoenen.”