2 nieuwe straffe Netflix Original-films die je niet mag missen

In december komt Netflix met een pak nieuwe leuke Netflix Original-films. Er zijn alvast 2 films waar we erg naar uitkijken.

Troll

‘Troll komt vanaf 1 december op Netflix. Het is een Noorse actie- avonturenfilm over een eeuwenoude troll die door een explosie ontwaakt in de bergen, na een gevangenschap van 1000 jaar. De film werd geregisseerd door Roar Uthoag die we kennen van ‘Tomb Raider.

Lady Chatterley’s Lover

‘Lady Chatterley’s Lover komt op 2 december op Netflix en vertelt het verhaal van Connie. Zij werd geboren in rijkdom en privileges, maar is getrouwd met een man van wie ze niet meer houdt.

Wanneer ze Oliver ontmoet, de jachtopziener van het landgoed, maken ze geheime afspraakjes. Ze staat voor een keuze: haar hart volgen of terugkeren naar haar man en ondergaan wat de maatschappij van haar verwacht. Met Emma Corrin en Jack O’Connell in de hoofdrol.