Nieuws voor fans van ‘Manifest’: Maker doet onthulling over allerlaatste afleveringen

‘Manifest’ is een ontzettend populaire serie op Netflix. Fans kijken nu vooral uit naar de resterende afleveringen van het vierde en laatste seizoen.

In ‘Manifest’ draait alles rond passagiers die, wanneer hun vliegtuig landt, ontdekken dat alles en iedereen 5 jaar ouder is geworden. De passagiers komen er echter al gauw achter dat zij voorbestemd zijn voor grootse dingen.

Het vierde seizoen verscheen recent op Netflix. Dit slotseizoen is met 20 afleveringen extra lang, maar werd opgesplitst in twee delen. Fans kunnen de eerste 10 afleveringen van seizoen 4 al zien, maar moeten nog even wachten op de laatste 10 episodes.

De kijkers zijn dan ook vol ongeduld. Toch geeft de maker al één element prijs. Tussen het derde en vierde seizoen wordt een tijdsprong gemaakt. Dat zal opnieuw gebeuren tussen de eerste en de tweede 10 afleveringen van seizoen 4. Het gaat dan om een tijdsprong van enkele maanden.

Bekijk hieronder een samenvatting van wat eerder gebeurde in ‘Manifest’.