Netflix pakt uit met trailer van gloednieuwe serie: Zesdelig en van bekroonde regisseur

Netflix heeft de trailer onthuld van de gloednieuwe serie ‘Copenhagen Cowboy’. Het is een Deense serie die in première zal gaan op 5 januari.

‘Copenhagen Cowboy’ is een zesdelige serie van de bekroonde regisseur Nicolas Winding Refn. Hij is onder andere bekend van de Pusher-trilogie (1996-2005), Bronson (2008), Valhalla Rising (2009), Drive (2011), Only God Forgives (2013), The Neon Demon (2016), en de serie Too Old to Die Young (2019).

‘Copenhagen Cowboy’ is een spannende, in neon gedrenkte noir-serie waarin de mysterieuze jonge heldin Miu zes afleveringen lang wordt gevolgd. Na een leven dat in het teken stond van dienstbaarheid, staat Miu op de rand van een nieuw begin. Ze doorkruist het onheilspellende landschap van de criminele onderwereld in Kopenhagen.

Op zoek naar gerechtigheid en wraak treft ze haar aartsrivaal, Rakel. Samen beginnen ze aan een odyssee dwars door het natuurlijke en het bovennatuurlijke op zoek naar de zin van het leven. Wanneer de twee vrouwen ontdekken dat ze niet alleen zijn in hun zoektocht, maar met velen, verandert dit uiteindelijk het verleden en bepaalt het tegelijkertijd hun toekomst.