Nieuwe Netflix-serie onmiddellijk geweldig onthaald: “Echt de moeite” & “Megazalig”

Sinds 23 november kan je op Netflix kijken naar ‘Wednesday’. De eerste reacties van mensen die de serie beginnen kijken, zijn ontzettend positief.

‘Wednesday’ is een komische fantasiereeks waarin Wednesday Addams (Jenna Ortega) op de Nevermore Acadamy haar opkomende paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Ze probeert ook het bovennatuurlijke mysterie op te lossen waarin haar ouders lang geleden verwikkeld waren.

Kijkers die onmiddellijk naar ‘Wednesday’ hebben gekeken, reageren unaniem enthousiast. “Super! Ik ben nu een kleine 10 minuutjes aan het kijken en het is echt megazalig zoals verwacht”, laat iemand weten op social media.

“Hij is goed…ga alle 8 achter elkaar kijken”, neemt een kijker zich voor. “Ja het is echt de moeite, maar ik verwachtte ook niks anders van Tim Burton”, verwijst iemand naar de regisseur. “Eerste aflevering gezien mmmmm zalig.”

Eén fan die de volledige serie heeft bekeken, hoopt nu al op een tweede seizoen. “Alle 8 episodes gekeken. De max. Burton maakt altijd mooie bijzondere film en series. Hopelijk komt er een tweede seizoen.”