Nieuwe serie is zo populair dat ze ‘The Crown’ bijna van de troon stoot in Netflix top 10

Netflix heeft een nieuwe top 10 gepubliceerd van films en series die het meest bekeken werden in de week van 14 tot 20 november. De gigantisch populaire serie ‘The Crown’ blijft op één, maar wordt bijna van de troon gestoten.

De nieuwe serie ‘1899’ stormt in zijn eerste week immers onmiddellijk binnen op de tweede plaats in de top 10 van series op Netflix. ‘1899’ werd wereldwijd meer dan 79 miljoen uur bekeken, en nadert daarmee onmiddellijk zeer kort op ‘The Crown’ dat ruim 84 miljoen uur bekeken werd.

‘1899’ is een mysterieuze en intrigerende serie die gaat over de gebeurtenissen op een migrantenstoomschip. Voor de passagiers verandert hun reis in een ware nachtmerrie.

Deze serie is van de makers van het populaire ‘Dark’ en wekt enorm veel reacties los bij kijkers. Op sociale media wordt het slot van ‘1899’ heel druk besproken.