Nieuw op Netflix: Tweede seizoen van dramaserie geeft antwoord op de vraag die iedereen zich stelt

Vanaf 2 december kan je opnieuw kijken naar ‘Firefly Lane’ seizoen 2. De levens van Tully en Kate zijn nog steeds complex te noemen.

In het tweede seizoen zal er wel een antwoord komen op de vraag die iedereen zich stelt. Wat kan de hechte 30-jarige vriendschap van Tully en Kate, onze ‘Firefly Lane Girls Forever’, hebben beëindigd?  

Maar eerst worstelt Kate met de pijnlijke nasleep van Johnny’s noodlottige reis naar Irak, terwijl Tully geconfronteerd wordt met een rechtszaak na het verlaten van haar talkshow, en haar carrière opnieuw moet beginnen. 

Dit leidt ertoe dat ze op zoek gaat naar antwoorden over wie ze is en waar ze vandaan komt. Ze start dan ook een zoektocht naar de vader die ze nooit heeft ontmoet.