Na ‘Casa De Papel’ brengt Netflix gloednieuwe meeslepende serie over gigantische geldroof

Liefhebbers van ‘Casa De Papel’ kunnen nu al beginnen aftellen. Vanaf 1 januari brengt Netflix een nieuwe serie uit die draait rond een gigantische geldroof.

De titel van de gloednieuwe serie luidt ‘Kaleidoscope’ en het belooft bijzonder spannend en meeslepend te worden. Bovendien is het verhaal losjes geïnspireerd op een waargebeurd verhaal waarbij zeventig miljard dollar aan obligaties werd vermist in downtown Manhattan tijdens orkaan Sandy.

‘Kaleidoscope’ volgt 25 jaar lang een groep meesterlijke dieven volgt en hun poging om een schijnbaar onbreekbare kluis te kraken voor de grootste geldroof in de geschiedenis. Bewaakt door ’s werelds machtigste beveiligingsteam en met de politie op de zaak, onthult elke aflevering een stukje van een uitgebreide puzzel van corruptie, hebzucht, wraak, gekonkel, loyaliteit en verraad.

Hoe hebben de dieven het gepland? Wie komt ermee weg? Wie is te vertrouwen? Je komt het allemaal te weten in deze nieuwe serie die bestaat uit 8 afleveringen en zich uitstrekt over een periode van 24 jaar voor de overval tot 6 maanden erna.