Iedereen wil deze nieuwe film zien: Onmiddellijk 2e plaats in Netflix top 10!

Netflix heeft een nieuwe top 10 uitgebracht. De film ‘Slumberland’ scheert onmiddellijk hoge toppen. Kijkers zijn razend enthousiast over de decors.

Het is duidelijk dat iedereen ‘Slumberland’ op Netflix wil bekijken. Pas uit en de nieuwe avonturenfilm stormt onmiddellijk naar de tweede plaats in de top 10 van films op Netflix.

‘Slumberland’ vertelt het verhaal van een avontuurlijk jong weesmeisje dat samen met een rover op reis gaat door een droomland. Ze zoeken een kostbare parel waarmee haar grootste wens in vervulling zal gaan.

Wie de film bekeken heeft, reageert alvast bijzonder enthousiast. “Ik vond de decors en de kleding de max, een Alice in Wonderland vibe” en “Heel mooi en zalige beelden. Ik had soms meer oog voor de achtergrond dan voor het verhaal”, klinkt het op Facebook.