Kijkers dolenthousiast over Scandinavische serie: “Beste van het beste!”

Kijkers zijn dolenthousiast over een Scandinavische serie op Netflix. Het gaat over Karppi / Deadwind, een serie die tot dusver drie seizoenen telt.

Karppi (Deadwind) is een Finse mysterieuze thrillerserie die in 2018 begon. Het gaat over een vrouwelijke detective die de dood van haar man probeert te boven te komen. Door een misdaadonderzoek dreigt ze opnieuw haar evenwicht te verliezen.

The Verge schreef al dat het verhaal verslavend is. De serie wordt erg gesmaakt door de vele kijkers, zo blijkt uit de vele reacties op social media. “Dit is inderdaad een goede serie, ben nu aan seizoen 3 bezig” en “Beste van het beste”, lezen we onder meer.

“Een topserie, een echte aanrader”, schrijft iemand. “Mega goede serie met een topcast”, lezen we verder.

De fans blijven nu met de vraag of er een vierde seizoen zal komen van deze populaire serie. Het antwoord is vooralsnog niet duidelijk, al lijkt de kans eerder klein. Men zou immers altijd vooropgesteld hebben om na 3 seizoenen te stoppen.