Waar kijkcijferkanon op Netflix: Kerstfilm stormt Netflix Top 10 binnen in 92 landen!

Het is weer die tijd van het jaar, de kerstperiode is in aantocht. Intussen heeft Netflix een kerstfilm gelanceerd die een waar kijkcijferkanon blijkt.

We hebben het over ‘Falling for Christmas’ met Lindsay Lohan in de hoofdrol. Deze komische kerstfilm prijkt op de tweede plaats in de Netflix film Top 10 wereldwijd. In maar liefst 92 landen staat deze film in de Netflix Top 10. De film werd in de tweede week van november alleen al liefst 48.630.000 uren bekeken.

Het verhaal:
Een pas verloofde, verwende hotelerfgename (Lindsay Lohan) krijgt een ski-ongeluk, lijdt aan totaal geheugenverlies en komt in de dagen voor Kerstmis onder de hoede van een knappe eigenaar van een hut (Chord Overstreet) en zijn vroegrijpe dochter.