Netflix verwijdert populaire kerstfilm met topacteurs: Nog snel kijken is de boodschap

Netflix gaat de populaire kerstfilm ‘Christmas with the Kranks’ verwijderen. Wie deze komische film nog wil bekijken, zal snel moeten zijn.

Op woensdag 23 november verdwijnt ‘Christmas with the Kranks’ van Netflix. De film dateert van 2004 en duurt 1u38. De hoofdrollen worden vertolkt door Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd.

Het verhaal:
Wanneer hun enige dochter Blair het familienest verlaat, besluiten Luther en Nora Krank (Tim Allen en Jamie Lee Curtis) een eilandcruise te boeken om de kerstblues te verslaan en de feestdagen over te slaan. Maar hun besluit om de traditie te boycotten zet de hele buurt in rep en roer.

Wanneer Blair op kerstavond belt om een verrassingsbezoek met haar nieuwe verloofde aan te kondigen, hebben de Kranks slechts twaalf uur om een wonder te verrichten en zichzelf en hun buren bijeen te brengen om het beste feest ooit te geven!