Iedereen wil deze spannende serie nu zien op Netflix: 3 seizoenen tegelijk in top 10!

Eén serie doet springt er op dit moment bovenuit op Netflix. Iedereen wil ‘Manifest’ zien, zo blijkt uit de top 10.

‘The Crown’ is ontzettend populair op Netflix, maar uit de top 10 van het streamingplatform blijkt dat iedereen op dit moment ‘Manifest’ wil zien. Deze spannende en mysterieuze serie prijkt met maar liefst drie seizoenen tegelijkertijd in de top 10 van series.

‘Manifest’ seizoen vier prijkt momenteel op de tweede plaats in de top 10. Het eerste seizoen staat op plaats zes en staat al liefst 11 weken in de top 10. Het derde seizoen staat op de negende plaats.

Het verhaal: Manifest volgt de bemanning en passagiers van Montego Air vlucht 828, die veilig in New York landt na een turbulente vlucht vanuit Jamaica. Ze ontdekken al snel dat in de paar uur dat ze in de lucht waren de wereld vijf en een half jaar ouder is geworden en dat hun vrienden, familie en collega’s om hen hebben gerouwd en verder zijn gegaan.

Kijkers moeten toch nog even geduld hebben voor de definitieve ontknoping. Het vierde seizoen werd immers opgesplitst, voorlopig zijn enkel de eerste 10 afleveringen beschikbaar. Op de laatste afleveringen is het nog wachten.

Wat is jouw mening?