Deze 2 aangrijpende films vertoeven het langst in de Netflix top 10

Netflix publiceert wekelijks een top 10 van meest bekeken films op het streamingplatform. Twee films kamperen nu al gedurende drie weken in de top 10.

All Quiet on the Western Front prijkt op de derde plaats van meest bekeken films op Netflix in België en Nederland. Deze film vertelt het aangrijpende verhaal van een jonge Duitse soldaat aan het Westelijk Front van de Eerste Wereldoorlog.

Paul en zijn kameraden ervaren uit eerste hand hoe de aanvankelijke euforie van de oorlog omslaat in wanhoop en angst terwijl ze vechten voor hun leven, en elkaar, in de loopgraven.

The Good Nurse blijft het ook bijzonder goed doen en staat deze week op de 7e plaats. Deze film is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het verhaal over een verpleegster die vermoedt dat haar collega verantwoordelijk is voor een reeks mysterieuze sterfgevallen van patiënten. Ze riskeert haar eigen leven om de waarheid te achterhalen in deze aangrijpende thriller.

Wat vind jij van deze films? Laat het weten in de reacties.

Wat is jouw mening?