Groots aangekondigde kerstfilm met Lindsay Lohan zorgt voor verrassende reacties bij kijkers

‘Falling For Christmas’ werd in het groots aangekondigd en neergezet als dé kerstfilm op Netflix. Heel wat mensen hebben hem ondertussen bekeken.

Wij zetten enkele reacties van kijkers voor je op een rijtje. Er zijn heel wat positieve reacties. “Super leuk, echt zo’n typische kerstfilm.”

“Gezien, gewoon een even niet nadenken film, en zoals elke van dit soort kerstfilms kan je bij het begin al vertellen wat er gaat gebeuren  maar heerlijk op de bank met dekentje en een beker thee is het leuk om te zien” of “Vond hem leuk om te kijken, hou normaal niet zo van kerstfilms, alleen home alone 1, en 2, maar deze vond ik leuk.”

Maar anderzijds komen er ook wel wat opmerkingen rond de film. “Het was allemaal wel heel voorspelbaar!”, “Tegenvaller, heb haar in het verleden het overtuigender zien doen. Ook vond ik geen chemie tussen de beide spelers.”

Iemand anders schrijft nog: “Ik vond hem voorspelbaar en flauw. Ze speelde voorheen veel leuker in films”. “Grappig maar jammer dat het zo fake is. Zogenaamd aan het skiën enz. Toch niet zo moeilijk om het echt op te nemen. Verder wel leuke film.”

Wat is jouw mening?