Netflix verrast iedereen door geen vervolg te maken op successerie: “Puur racisme”

Netflix heeft een verrassend besluit genomen. Het besloot om geen nieuwe afleveringen meer te maken van een successerie.

Netflix heeft met Selling Sunset een groot succes. De serie loopt al sinds 2019 en is intussen aan zijn vijfde seizoen toe.

Er werd met Selling Tampa ook een spin-off gemaakt. Die verscheen vorig jaar op Netflix. Alleen werd er beslist om daar geen vervolg meer op te maken.

Er waren al langer geruchten dat er geen nieuw seizoen zou komen van Selling Tempa. Actrice Colony Reeves bevestigde gisteren het nieuws. Dat meldt ‘Filmtotaal’.

“Ik ben blij dat ik deel mocht uitmaken van een serie waarin zwarte vrouwen in een positief daglicht gesteld werden. Hoewel er op dit moment geen plannen zijn voor meer Selling Tampa, kun je het eerste seizoen nog steeds bekijken op Netflix. Bedankt Netflix en Done and Done voor deze geweldige once-in-a-lifetime kans.”

De fans zijn niet te spreken over deze beslissing van Netflix. Het regent boze reacties op Twitter. En ook makelaar Juawana Colbert is er niet over te spreken.

“Dit is puur racisme”, klinkt het. “Men wil geen vervolg van de serie omdat er niet genoeg in wordt gescholden, gekibbeld en gevochten.”