Verslind jij ook feelgood series? Enkele suggesties die je zeker zullen bekoren

Sommige kijkers verslinden feelgood series. Leuke ontspannende en soms ook romantische series voor op de bank, bad of bed. Ben jij een fan? Dan moet je zeker onderstaande suggesties eens bekijken.

Sweet Magnolias

In ‘Sweet Magnolias’ draait alles om drie beste vriendinnen: Maddie, Helen en Dana Sue. Zij zijn geboren en getogen in Serenity een klein zuidelijk stadje waar iedereen iedereen kent. De vriendinnen bespreken regelmatig bij een cocktail alles wat op hun hart ligt, zowel zakelijke aangelegenheden als hun liefdesperikelen.

When Calls the Heart

Deze serie is opbebouwd rond een jonge vrouw laat haar leven in de stad achter laat en begin 1900 naar het westen reist om lerares te worden in een kleine Canadese mijngemeenschap. Een geweldige aanpassing voor een dame van rijke afkomst, maar ze is vastberaden om door te zetten.

foto: Netflix

The Good Witch

De serie ‘Good Witch’ neemt kijkers mee op een subtiele magische reis. Cassie Nightingale en haar dochter Grace beschikken over bijzondere gaven. Wanneer dokter Sam Radford met zijn zoon naast Grey House komt wonen, zijn ze gecharmeerd van het ‘magische’ moeder-dochter duo.

foto: Netflix