Voor wie fan is van ‘The Watcher’: Deze series hebben ook hun duister kantje

De serie ‘The Watcher’ veroverde heel Netflix. Er komt sowieso een vervolg aan, maar intussen kan je nog van andere gelijkaardige series genieten.

Voor wie houdt van duistere series over complotten heeft nog heel wat keuze in het aanbod van Netflix. De series hieronder zal je normaal ook kunnen smaken.

Karppi/Deadwind De Finse misdaadserie Deadwind en in eigen land bekend als Karppi gaat om rechercheur Sofia Karppi (Pihla Viitala), een weduwe en moeder van twee kinderen. Netflix heeft net een derde seizoen gelanceerd, wat heel spannend belooft te worden.

Designated survivor Designated Survivor is een Amerikaanse politieke dramaserie over een kabinetslid die plots president van de Verenigde Staten wordt als al zijn kabinetscollega’s omkomen. Hij is vastberaden om de waarheid naar boven te brengen, met gevaar voor zijn eigen leven en dat van zijn gezin.

Black Mirror Black Mirror is een Britse televisieserie. En won zelfs een internationale Emmy voor beste tv-film of miniserie. Zonder het in twijfel te trekken, heeft technologie alle aspecten van ons leven veranderd. Black Mirror of zwarte spiegel is een verwijzing naar het scherm van een smartphone die als het ware ons modern bestaan.