Deze romantische-komedie kerstfilm zorgt voor ultieme kerstsfeer: Plan hem alvast in

Nu de avonden al snel vallen, genieten heel wat mensen van gezellige, knusse momenten voor de tv. Alleen of met het gezin. 

Als je dan nog kan uitkijken naar een kerstfilm die tegelijk romantisch en grappig is, dan is je geluk compleet. Op je wensenlijstje kan je al meteen de film ‘Christmas With You’ toevoegen die vanaf 17 november zal verschijnen op Netflix.

In de film voelt popster Angelina een burn-out opkomen en ontsnapt even aan haar leventje. Ze wil de wens van een jonge fan in vervulling laten gaan om zo opnieuw een connectie te maken en hopelijk terug inspiratie op te doen.

Maar ze vindt niet alleen de inspiratie om haar carrière nieuw leven in te blazen, maar ook een kans op ware liefde. Leuk om weten: fans van Lucifer zullen Aimee Garcia in ‘Christmas For You’ onmiddellijk herkennen als de eigenzinnige rechercheur Ella Lopez.

Bekijk snel de trailer