Kijkers kritisch over 5e seizoen ‘The Crown’: “Dat is best jammer”

Het vijfde seizoen van ‘The Crown’ is momenteel al een tijdje te bekijken op Netflix. Wij waren benieuwd wat de kijkers vinden van dit toch wel heel opvallend seizoen.

We stelden de vraag op onze Facebookpagina en er werden heel veel meningen gegeven. En één ding is zeker, er is een duidelijke spreidstand tussen de nieuwe cast en de verhaallijnen.

Vooral The Queen en Charles moeten er bij de cast aan geloven bij de reacties. “Charles en de Queen zijn niet zo goed als in de vorige serie. Maar wel genoten weer!” 

Of “The Queen vind ik zelf niet echt the Queen, ze lijkt er niet echt op. Charles vind ik ook tegenvallen, best jammer allemaal. Het ‘pakt’ me nog niet zoals de eerste 4 seizoenen deden.”

Over de verhaallijn zijn er zowel positieve als negatieve uitspraken. ”Heel goed! Even wennen aan een nieuwe cast, maar goed… het verhaal is denk ik zoals het ook gegaan is.” 

“Tegenvallende spelers, was in de ban van de eerdere seizoenen! Maar de verhaallijnen zijn fantastisch!”

Andere personen schrijven dan weer: “Tegenvaller!”, “Deze serie ging alleen over Charles en Diana, dat maakte de serie saai”, “Langdradig tegenover vorige series.” of “Kwam trager op gang, beetje saai”, zijn enkele van jullie commentaren.