Grandioos voor het hele gezin: Kerstfilms op Netflix vol magie, ook voor de kleintjes

Netflix heeft ook voor de allerkleinsten kerstfilms vol magie en zwevende rendieren. Niets gezelliger dan samen met het hele gezin genieten van leuke films onder een dekentje.

In de kerstfilm ‘David en de kerstelfjes’ vlucht een verveelde, overwerkte elf naar de echte wereld. Daar probeert hij samen met een nieuw vriendje het magische gevoel van Kerstmis opnieuw te ervaren.

De mooie vertelling in de film ‘Een jongen met de naam Kerstmis’ probeert het verhaal van Kerstmis te vatten in een heel origineel verhaal. Er komen magische dieren en zwevende rendieren aan te pas. De jonge Nikolas vindt zijn roeping in een magisch land bewoond door elfen in een poging zijn vader te vinden.  

In deze schitterende kerstfilm ‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’ komt een klein meisje terecht in een strijd tussen een kwaadaardige verrader en al het mooie van kerst. Nadat zijn leerling hem jaren geleden heeft verraden, krijgt een geniale uitvinder en speelgoedmaker nieuwe hoop wanneer zijn, lieve, nieuwsgierige kleindochter in zijn leven komt.