Deze waanzinnig realistische film op Netflix maakt diepe indruk: “Ben er twee dagen niet goed van geweest”

Het is niet voor niets dat de indrukwekkende oorlogsfilm ‘All Quiet on the Western Front’ al voor de tweede week op nummer 1 staat in de top 10 van Netflix. Deze oorlogsfilm over Wereldoorlog I maakt een diepe indruk op de kijkers. 

De dramatische maar zeer realistisch beelden van de omstandigheden waarin de soldaten tijdens die eerste wereldoorlog moesten vechten laat een diepe indruk na bij de kijkers zo blijkt.

Daarvan getuigen enkele reacties op Facebook. “Dit is tot nu toe voor mij de beste film van het jaar. Wat een pareltje! Tevens ook 1 van de beste oorlogsfilms van de laatste jaren” of “Inderdaad een goede film ben er 2 dagen niet goed van geweest heeft mij toch effe doen stilstaan in gedachten hoe goed we het nu eigenlijk hebben”.

Ondanks het gruwelijke karakter van de film, is het voor velen een aanrader. “Gisteravond gekeken met mijn oudste…. Onder de indruk. Heftig, realistisch en confronterend. Acteerwerk was ook buitengewoon goed…. Een echte aanrader!”